Обавештење за чланове „ДДШС“ у вези VIII стручног скупа на Тари, од 21. до 23.марта 2019. године

Према Акционом плану рада УО“ДДШС“ за 2019. годину, планирано је да Програм VIII стручног скупа буде дефинисан до 31.1.2019. У начелу је Програм комплетиран и он ће бити у целости усвојен на седници УО „ДДШС“ која ће бити одржана до 20.2.2019. и објављен на нашем сајту.

За сада сигурно знамо да ће учествовати представници Агенције за борбу против корупције и да ће бити радионице са темом „Практична искуства директора образовно- васпитних установа који су стекли лиценцу за директоре школа и вртића”. На тим радионицама биће прилика да колеге које су стекле лиценцу упознају друге директоре са начином испита и са природом истраживачког рада и тзв. портфолија.

У наредних 10-ак дана биће дефинисано ко ће учествовати у име Министарства просвете, науке и технолошког развоја и после тога биће објављен комплетан програм скупа.

Молимо колеге који желе да учествују на овом скупу, да пријаве и уплате смештаја и котизације заврше до 28.2.2019. на начин како је дато у претходном обавештењу на нашем сајту.

Председник УО“ДДШС“

Иван Ружичић, професор

У Чачку, 31.1.2019.