Допуна обавештења

 

ДОПУНА

обавештења о IV регионалној конференцији Удружења директора школа и вртића југоисточне Европе у Љубљани од 26. до 28. октобра 2017. године

У  обавештењу  од 23. 6. 2017. године, упознали смо чланство са договором делегација директора  школа југоисточне Европе о организацији  IV регионалне  конференције у Љубљани. Том приликом су договорени  и услови смештаја, котизације и ти  услови су објављени на сајту Друштва, уз информацију  да ће целокупна  организација  одласка наше делегације бити поверена ТА“Арива“ из Пожаревца, са седиштем у Београду.

Поменутој Агенцији је поверена организација пута и смештаја ове Конференције, јер је немогуће да сами чланови Друштва, а и само руководство нашег Удружења врши било какве новчане трансакције између две државе. Због тога је руководство нашег Удружења, са „Удружењем равнатеља школа Словеније“ направило договор, да се све трансакције и сви договори обављају између Агенције коју смо ми ангажовали и хотела који је домаћин Конференције. 

Стога смо, дана 11.9.2017. добили  обавештење од Агенције коју смо ангажовали,  да КОНАЧНИ трошкови смештаја и котизације за 3 дана боравка у хотелу у Љубљани, са зарачунатим манипулативним трошковима, односно трошковима које Агенција има и које ће имати приликом овог посла  (трошкови провизије, резервације, трансфера новца, одласка у Словенију ради увида хотела и договора са менаџментом хотела на лицу места, телефонски трошкови са Словенијом и телефонски трошкови са директорима из Србије - што је увећало цену за око 17 евра....) износи:               

1.       за боравак у двокреветној соби 218,50 евра за једну особу,

2.       а за боравак у једнокреветној соби 298 евра.

 

Такође смо добили  информацију од Агенције да, уколико се пријави више  од 12 директора, може се  организовати превоз комбијем а цена превоза би износила око 50 евра по особи.

За све информације, поред наведених контаката из претходног обавештења, можете се обратити председнику Скупштине „ДДШС“, Дејану Недићу на тел. 064/808 17 60, као и члану Друштва, Владану Ницовићу, на тел. 064/187  57  57.

У Београду, 12.9.2017.године

Председник Скупштине

Дејан Недић, дипл. економиста