KOC

 

Састанак је почео у 1000 у просторијама Гимназије у Чачку и председавали су чланови УО из овог региона, Ермедин Дуран и Иван Ружичић..Састанку је присуствовао и члан НПС-а у име ДДШС, Владан Ницовић, директор Економске школе из Чачка.

Најпре су сви присутни упознати са циљевима састанка, где је наглашена жеља УО ДДШС да се настави даља децентрализација рада Друштва и укључивање што више директора, , чланова ДДШС, у све активности Друштва. Сви присутни су добили спискове чланова Друштва из овог региона као и детаљно обавештење о активностима које се планирају у наредна два месеца, о чему постоји и обавештење на сајту Друштва. Наглашено је да координатори имају обавезу да промовишу Друштво и његове активности у својим ШУ, Градовима и Општинама, затим да пошаљу извештаје о сравњењу списка чланова , да евидентирају све текуће проблеме са којима се директори образовно –васпитних установа сусрећу и да те проблеме са евентуалним решењима предлажу као теме за рад Друштва својим представницима у УО.

У дискусијама које су уследиле појединачно су одређени координатори за овај регион и то:

  1. Горњи Милановац – Наташа Глишовић, директор Економско-трговачке школе из Г. Милановца, 064/207 42 07 , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  2. За Ивањицу и Ариље, Невенка Милошевић, директор ОШ“Кирило Савић“ из Ивањице, 062/8088940, 064/8899477, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  3. За Ваљево, Шабац, Лозницу и Коцељеву – Бранко Голоскоковић, директор Техничке школе из Ваљева, 062/8071333, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и Верољуб Матић, директор Средње школе из Коцељеве 9, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  4. За Краљево, Врњачку Бању и Рашку – Јелена Чеперковић-Спасојевић, директор Угоститељско – туристичке школе     са домом ученика из Врњачке Бање, 064/11 98 908, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  5. За Расински округ – Владимир Томашевић, директор Економско –трговинске школе из Крушевца, , 065/86 11 326, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  6. За Пријепоље, Прибој и Нову Варош – Ермедин Дуран, директор Економско – трговинске школе из Пријепоља, 064/8560440, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., и Ристо Поповић,директор ОШ“Живко Љујић“ ИЗ Нове Вароши, 064/1776597, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  7. За Нови Пазар, Сјеницу и Тутин – Дејан Кулунџић, директор ОШ“Братство“ из Новог Пазара,064/618 30 78, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  8. За Пожаревац – Горан Сегер, директор ОШ“Краљ АлександарI „ из Пожаревца, 060/0532001, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  9. За Љиг, Лајковац, Осечину и Уб – Бојан Којић, директор ОШ“Сава Керковић“ Љиг, 069/23 33 463, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  10. За Чачак и Лучане, Иван Ружичић, директор Гимназије у Чачку, 064/210 13 11, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

На састанак нису дошли , а били су позвани, Станимирка Смиљанић Раонић, директор школе „Стари град“ Ужице, Јелена Стојановић Богдановић, директор ОШ“Свети Сава“ Крагујевац и Виолета Ђорђевић, директор Економско трговинске школе из Смедерева, тако да ће координатори за ове градове бити накнадно одређени.

Састанку су присуствовали Душко Парезановић, директор Гимназије из Ивањице и члан Надзорног одбора ДДШС; Миладин Божовић, директор ОШ“Сретен Лазаревић“ Прилике, као и Дејан Карановић, директор ЦСУ Кикинда који је изразио намеру о сарадњи мреже РЦ-а са ДДШС, која треба да се реализује у наредном периоду.

Састанак је завршен у 1145.

У Чачку, 9.октобар 2020.

                                             Извештај сачинио Председник УО ДДШС

                                                                               Иван Ружичић, професор